Függőségekről
Helyi drogellenes stratégia
App ajánló
Helyi tények és adatok
Kiadványok
Sikeresen megújult a kef.hu | 2019.06.13. 13:36

2019. május 28-30 között sikeresen lezajlott az a két szakmai workshop, amelynek keretében a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Drogmegelőzési Programok Osztálya bemutatta a megújult kef.hu honlapot.

A rendezvények keretében a résztvevők megismerhették a honlap célját és a működtetésével kapcsolatos valamennyi fortélyt a regisztrációtól a saját weboldal létrehozásáig. A két rendezvényen összesen mintegy 40 fő vett részt. Képviseltette magát az EMMI, Fővárosi Önkormányzat, az ORFK, a BRFK és a KEF-eket a Kábítószerügyi Tanácsban képviselő, korábban megválasztott személy is. Az eseményen az EMMI Fókuszpontok Működéséért Felelős Osztály megbízott vezetője köszöntötte a megjelenteket, ismertette a szakterülettel kapcsolatos aktualitásokat. A Drogfókuszpont részéről pedig bemutatásra került az ellátáskereső portál.

A kef.hu megújításának nem titkolt célja volt, hogy a helyi drogpolitika motorjaként működő, KEF-ek nagyobb figyelmet kaphassanak és e honlap segítségével a társadalom felé kommunikálhassák szakmai eseményeiket és megmutathassák munkájuk eredményeit is. Bízunk benne, hogy minden KEF elkészíti saját honlapját, amely a térképen a KEF ikonra rákattintva jelenik meg. A kef.hu bemutatása kapcsán elhangzott információk természetesen megtalálhatóak a Felhasználói Kézikönyv a Fórumok részére és Felhasználói Kézikönyv a Szervezetek részre című kiadványban.

 

 

Vissza a hírekhez
0