Zsiráfos busz a kerületben | 2019.04.25. 12:50

A XVI. kerületi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum szervezében 2019. április-május hónapjában a XVI. kerületbe járó 1-2. osztályos gyermekek részére a Sziget Droginformációs Alapítvány Életvezetési Központja interaktív programot biztosít az egészségtudatos nevelés érdekében.

Az Életvezetési Központ 2o16. október. 20. - 2o17. január 12. között már 12 kerületi iskola 1-4. osztályába járó gyerekei számára tartott foglalkozásokat a mozgó osztálytermében, az ún. Zsiráfos Buszban. Idén 14 iskola összesen 67 osztályának gyermekeit tervezzünk tájékoztatni arról, hogy miért fontos az egészséges életmód és az egészségmegőrzés. 


A programanyagok az egészséget illetően holisztikus szemléletűek, gyermekközpontúak, és évfolyamonként felfelé bővülők, egyre teljesebbek, a korosztálynak megfelelőek. A foglalkozás a gyermekek természetes életszeretetére építve, a prevenció fontosságát szem előtt tartva hozzásegíti őket az egészségüket érintő helyes döntések meghozatalára.  A foglalkozásokat Illényi Éva tartja.

 zsiráfos busz

Vissza a hírekhez
0