Rendezvényen megjelenés | 2018.04.16. 12:19

A 2018. január 25-i ülésen elhangzottaknak megfelelően a KEF idén is képviseltette és képviselni fogja magát a kerületi rendezvényeken.

2018.04.14. napján a kerületi egészségnapi program keretében Dr. Galambosné Tomolya Irén tagtársunk információkkal, játékos kérdésekkel segítette az érdeklődőket az addikció témakörében, míg az un. "zsiráfos busszal" az ifjabb korosztályt igyekeztünk megszólítani egészséges életmód tematikában. Szücsi Gábor tagunk pedig a kerületi rendőrség képviseletében a Kresz pályánál többek között bűnmegelőzéssel összefüggésben bicikli regisztrációval kapcsolatos ismereteket osztott meg a kerékpárosokkal.

További megjelenésünk 2018.04.20. napján (ha nem lesz rossz idő) várható a kerületi iskolásoknak szervezett Föld napja rendezvényen. Amellett, hogy a KEF koordinátorok segítséget nyújtanak a rendezvény előkészítésében és lebonyolításában, egy állomás helyszínen is találkozhatnak velünk a felsős gyerekek.
A 8:45-12:30 óra között tartandó játékos feladatokat idén a Tudat-törő kábítószer témájú szabaduló szobát működtető szakmai szervezet tagjai fogják lebonyolítani, illetve Szücsi Gábor segítségével egy rendőrautó felszereléssel is kiállításra kerül.
Szeretettel várunk minden kedves KEF tagot a Hermina Sportparkba (XVI. kerület Hermina utca – Szlovák út sarkán található játszótér) a fentebb jelzett időpontban!

Vissza a hírekhez
0